Over Stysec

Stysec B.V. is een organisatie die zich toelegt op advies en training op de terreinen cybersecurity, identity & access management en privacy. In Stysec komen vele jaren ervaring samen. Deze ervaring is opgedaan in een grote diversiteit aan organisaties en sectoren, zoals de overheid, de zorg, telecom, energie, logistiek en de financiële wereld.

 

Over het logo
De raaf is prominent en gedetailleerd aanwezig in het logo van Stysec. Deze vogel symboliseert schranderheid en vindingrijkheid. Het eikenbladgroen en de eikenbladeren representeren de eik, een boom die staat voor duurzaamheid en robuustheid. Al deze begrippen komen tot uiting in de kernwaarden en services van Stysec.

 

 

Over Rob van der Staaij
Dr. Rob van der Staaij CISSP CCSP CISA CISM CRISC CEH CPT is oprichter van Stysec. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met IT, IT risk management, cybersecurity en identity & access management. Hij is ook een professionele trainer die geaccrediteerd is door ISACA en gecertificeerd is door de International Board of Certified Trainers.

Rob geeft trainingen voor gevestigde opleidingsinstituten zoals Security Academy, Firebrand, TSTC, IMF Academy en ISACA. Verder is hij verbonden aan de vakgroep Strafrecht en Criminologie van de Rijksuniversiteit Groningen waar hij zich bezighoudt met de onderwerpen cybercrime en cybersecurity.