Trainingen

Stysec levert trainingen die voorbereiden op de welbekende certificeringen op het gebied van cybersecurity. De trainingen worden in de eerste plaats aangeboden op basis van incompany. Daarnaast zijn maatwerktrainingen en eendaagse examentrainingen mogelijk.

Stysec verzorgt de volgende opleidingen:

CISSP

CRISC

CISA

CISM

Cybersecurity Fundamentals (CSX)

CIPT

Voor incompany-trainingen en maatwerktrainingen kunt u contact met ons opnemen. Naast de hierboven genoemde algemene trainingen zijn de volgende gespecialiseerde trainingen beschikbaar:

Identity & access management

Mobile security

Cryptografie

De trainingslocaties bevinden zich bij de organisatie zelf of in openbare faciliteiten in Amsterdam, Amersfoort, Eindhoven en Zwolle, steeds in de buurt van het station. Alle trainingen beginnen in principe om 9.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Tijdens de trainingen is er een half uur lunchpauze en twee keer een kwartier koffie- en theepauze. De catering wordt verzorgd en is bij de prijs van de training inbegrepen. Het studiemateriaal voor de trainingen is eveneens bij de prijs van de training inbegrepen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Wilt u zich inschrijven voor een van de trainingen, ga dan naar het inschrijfformulier of bel +31 657991399.

Voor alle trainingen geldt dat het factuurbedrag (incl. BTW) vóór aanvang van de opleiding en binnen dertig dagen na de factuurdatum betaald moet zijn. Verder gelden de Stysec Trainingsvoorwaarden 2019.