Trainingen

Stysec levert trainingen die voorbereiden op de welbekende certificeringen op het gebied van cybersecurity. De trainingen worden aangeboden op basis van open inschrijving en incompany. Daarnaast zijn maatwerktrainingen en eendaagse examentrainingen mogelijk.

Stysec verzorgt de volgende opleidingen:

CISSP

CCSP

CRISC

CISA

CISM

Cybersecurity Fundamentals (CSX)

CIPT

Naast de hierboven genoemde certificeringstrainingen zijn de volgende gespecialiseerde trainingen beschikbaar:

Identity & access management

OAuth & OpenID Connect

Mobile security

Cryptografie

De trainingen worden fysiek, online en in hybride vorm aangeboden. De fysieke trainingslocaties bevinden zich bij de klantorganisatie zelf of in openbare faciliteiten in Amsterdam, Amersfoort, Eindhoven en Zwolle, steeds in de buurt van het station. Alle trainingen beginnen in principe om 9.00 uur en eindigen meestal rond 16.30 uur. Tijdens de trainingen is er een half uur tot drie kwartier lunchpauze en twee keer een kwartier koffie- en theepauze. Indien de training op een externe locatie wordt gegeven, wordt de catering verzorgd. Deze is bij de prijs van de training inbegrepen. Het studiemateriaal voor de trainingen is eveneens bij de prijs van de training inbegrepen.

Wilt u zich inschrijven voor een van de trainingen, ga dan naar het inschrijfformulier of bel +31 657991399.

Voor alle trainingen geldt dat het factuurbedrag (incl. BTW) vóór aanvang van de opleiding en binnen dertig dagen na de factuurdatum betaald moet zijn. Verder gelden de Stysec Trainingsvoorwaarden 2020.